Het drie maanden programma heeft tot doel uitgebreide zorg en ondersteuning te bieden aan kinderen van 0 tot 5 jaar, onder begeleiding van hun ouders. We bieden een veilige en verzorgende omgeving, terwijl we ook essentiële kennis en ondersteuning bieden aan de ouders en familieleden over hoe ze het beste voor kinderen met een verstandelijke beperking kunnen zorgen. Tijdens hun verblijf in ons centrum bieden we een scala aan essentiële ondersteuning, waaronder voedsel, medische zorg, therapie en educatieve middelen. Een ​​veilige leefomgeving is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de kinderen met een beperking. De kosten per kind om deel te nemen aan het 3 maanden programma zijn € 750,00.

Wilt u ook een kind en moeder in het 3 maanden programma steunen? Met uw financiële bijdrage heeft het kind een toekomst. Wij zullen u dan graag op de hoogte houden van de ontwikkeling van uw ‘adoptiekind’. Mail ons: @email  of doneer via de met vermelding van uw naam en adres.

 

Heel hartelijk dank!

Namens alle kinderen en ouders willen wij u allemaal bedanken voor de geweldige steun die u het project geeft. Om de kinderen een kans voor de toekomst te blijven geven, zijn we afhankelijk van uw steun. Want er is (nog) geen vergoeding of support voor kinderen met een beperking vanuit de overheid van Tanzania. 

Samen maken we een verschil voor de kinderen met een beperking in Tanzania!