Nieuws

Terwijl we terugkijken op een geweldig 2022, zijn we gefocust op het geweldige werk dat voor ons ligt in het nieuwe jaar. Veel kinderen en families rekenen op ons allemaal voor een impactvol jaar. Iedereen is verheugd om terug te zijn, onze programma's draaien op volle toeren en we kijken allemaal uit naar wat het jaar in petto heeft voor ons, onze kinderen met een verstandelijke beperking, hun families en de gemeenschap als geheel.

Janet Nicolaus

ma, 11/07/2022 - 15:30

Janet Nicolaus is een typisch voorbeeld van waar Sibusiso voor staat ‘Kinderen met een verstandelijke beperking helpen zichzelf te helpen’.

HOLLYNESS KAILEMBO

wo, 03/23/2022 - 13:51

Hollyness is een meisje van tweeënhalf uit Iringa. Toen ze voor het eerst naar Sibusiso kwam kon ze vanwege haar waterhoofd het rechterdeel van haar lichaam niet goed gebruiken, haar hand in het bijzonder. Ze kon niet kruipen op haar knieën, maar schuifelde op haar achterste rond omdat ze niet kon staan ​​of lopen.

SIBUSISO IN 2022

do, 02/03/2022 - 16:56

Gelukkig Nieuwjaar!

In deze coronaperiode, waardoor ook Sibusiso in Tanzania getroffen is, zijn er allerlei extra activiteiten nodig om het centrum, vaak in aangepaste vorm, te kunnen voortzetten en daarmee de kinderen en hun families te kunnen blijven helpen. Dat lukt mede door de extra inzet van het lokale management en alle medewerkers gelukkig goed.