Nieuws

Janet Nicolaus

ma, 11/07/2022 - 15:30

Janet Nicolaus is een typisch voorbeeld van waar Sibusiso voor staat ‘Kinderen met een verstandelijke beperking helpen zichzelf te helpen’.

HOLLYNESS KAILEMBO

wo, 03/23/2022 - 13:51

Hollyness is een meisje van tweeënhalf uit Iringa. Toen ze voor het eerst naar Sibusiso kwam kon ze vanwege haar waterhoofd het rechterdeel van haar lichaam niet goed gebruiken, haar hand in het bijzonder. Ze kon niet kruipen op haar knieën, maar schuifelde op haar achterste rond omdat ze niet kon staan ​​of lopen.

SIBUSISO IN 2022

do, 02/03/2022 - 16:56

Gelukkig Nieuwjaar!

In deze coronaperiode, waardoor ook Sibusiso in Tanzania getroffen is, zijn er allerlei extra activiteiten nodig om het centrum, vaak in aangepaste vorm, te kunnen voortzetten en daarmee de kinderen en hun families te kunnen blijven helpen. Dat lukt mede door de extra inzet van het lokale management en alle medewerkers gelukkig goed.

Als je het liedje "Jerusalema" voor het eerst hoort, wil je meteen meespelen. Het aanstekelijke ritme van de Zuid-Afrikaanse gospelbeat is de onmiskenbare soundtrack van de COVID pandemie geworden op social media. De dans die erbij hoort is overal te zien: We staan samen, zelfs in moeilijke tijden! Het is een lied van hoop voor veel mensen over de hele wereld die Covid-19 hebben of lijden onder de gevolgen van de pandemie.