Nieuws

Ontmoet het Sibusiso team!

Aan het einde van 2023 bracht het team een bezoek aan Tarangire National Park. In het nieuwe jaar start het team vol spirit, enthousiasme en in goede samenwerking met twee nieuwe groepen kinderen met een beperking.

Terugblik uit Arusha

Het einde van 2023 is een goed moment om even terug te kijken en de balans op te maken van waar wij staan met Sibusiso. 

Timmerman Joseph maakt hulpmiddelen

Maak kennis met Joseph. Joseph werkt al vele jaren bij Sibusiso als timmerman. In de werkplaats worden hulpmiddelen zoals aangepaste stoelen en rolstoelen op maat voor de kinderen gemaakt. Deze zijn niet alleen beschikbaar voor de kinderen in het centrum, maar ook voor de thuissituatie worden deze hulpmiddelen op maat gemaakt.

Afscheid van de bestuursvoorzitter

We hebben afscheid genomen van bestuursvoorzitter Faye Cran, zij is vanaf de start van het programma betrokken bij de Foundation in Arusha. Met haar grote netwerk en haar tomeloze inzet heeft zij veel voor Sibusiso en de kinderen betekend. Dank je wel, Faye!

Trots op resultaten in 2022

Iedere maand ontvangt het bestuur een uitgebreid verslag van alle activiteiten en natuurlijk hebben we frequent overleg over de dagelijkse gang van zaken in Arusha. Maar we zijn enorm trots om een aantal van de feiten over 2022 met u te delen. Het geeft een goede indruk van de omvang en de noodzaak van de werkzaamheden van het professionele team in Tanzania.