Hoe moeilijk het ook is, bij Sibusiso zeggen ze dat het lukt! Therapeut Daniel vertelt over Ibrahim die al in een korte periode succes heeft met het programma.

Ibrahim is twee jaar geleden geboren met quadriplegie cerebrale, een verlamming van alle ledematen.  Volgens zijn moeder is dit veroorzaakt door zuurstofgebrek tijdens de geboorte. Ibrahim  ontwikkelde zich niet goed en was niet in staat om dingen vast te houden, hij had een slechte romp- en hoofdcontrole. Ook kon hij niet rollen, draaien of zitten. Door deze beperkingen kon Ibrahim niet met andere kinderen spelen. Hij voelde zich vaak alleen. Daarom was de moeder van Ibrahim op zoek naar een goede behandeling voor haar kind.

De verrassing was groot toen al na twee maanden behandeling, Ibrahim een grote verandering liet zien. Buiten verwachting kan Ibrahim nu zonder ondersteuning zitten en dingen vasthouden. Hij krijgt weer controle over hoofd- en romp, waardoor hij ook kan omrollen. Dit zorgt er ook voor dat hij meer van zijn omgeving gaat begrijpen. Hij weet nu wie zijn zussen, zijn moeder en leraar zijn. Hij speelt graag met andere kinderen en oogt blij en gezond.