Jongeren met een verstandelijke beperking tussen de 12 en 27 jaar kampen met een aantal uitdagingen. Het is moeilijk om sociale vaardigheden te ontwikkelen waardoor integratie in de samenleving vaak belemmerd wordt en hun kansen op persoonlijke groei zijn beperkt. Het programma richt zich op het trainen van vaardigheden in het dagelijks leven en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Door middel van interactieve workshops, groepsactiviteiten, coaching en beroepsopleiding willen we deze jongeren uitrusten met de noodzakelijke vaardigheden om een ​​onafhankelijk leven te leiden. De kosten van deelname aan het 6 maanden programma zijn € 1.000 per kind.

Wilt u ook een jongere uit het 6 maanden programma helpen met een donatie? Met uw financiële ondersteuning heeft het kind een toekomst. Wij zullen u dan graag op de hoogte houden van de ontwikkeling van uw ‘adoptiekind’. Mail ons: @email  of doneer via de

 

Heel hartelijk dank!

Namens alle kinderen en ouders willen wij u allemaal bedanken voor de geweldige steun die u het project geeft. Om de kinderen een kans voor de toekomst te blijven geven, zijn we afhankelijk van uw steun. Want er is (nog) geen vergoeding of support voor kinderen met een beperking vanuit de overheid van TOf maak gebruik van de QR code die rechtstreeks leidt naar de bank.

Samen maken we een verschil voor de kinderen in Tanzania!